Hotel Halászkert Badacsony

Hotel Halászkert

Kedves vendégeinket 45 minden igénynek megfelelő szobával várjuk. A szobákban fürdőszoba (zuhanyzóval), klíma, LED TV, telefon, ingyenes internet-hozzáférés (wi-fi) és hűtőszekrény szolgálja a kényelmet. Szobáink túlnyomó többsége erkélyes, Balatonra vagy Badacsony-hegyre néző panorámával. Főépületben 36 szoba található, melyekből 11 háromágyas a többi kétágyas, illetve külön épületben további 9 kétágyas, verandás szoba várja vendégeinket. Szállóvendégeink részére a wellness részleg medencéinek használatát a szobaár tartalmazza. Zárt, őrzött parkolóban ingyenesen helyezhetik el gépjárműveiket.

Nézze meg ajánlatainkat

Gyerekbarát szolgáltatások

- kiságy (rácsos vagy utazóágy) gyermek ágyneművel
- fürdetőkád
- pelenkázó alátét
- bili vagy WC-szűkítő
- fellépő
- etetőszék - játszósarkok (az emeleti társalgóban és az étteremben)
- játszótér a zárt udvarban hintákkal, homokozóval, homokozó játékokkal
- az étterem teraszán kis játszóház, kismotorok, futóbiciklik
- kérésre bébiétel melegítő, vízforraló.

ÁRAINK

 

 

 

 

 

Fizetési és lemondási feltételek:

 • 50 % előleg a visszaigazolást követő 5 napon belül banki utalással a K&B Kristály Patika Kft. Raiffeisen Banknál vezetett 12092309-01150660-00100002 számú bankszámlájára (HUF-számla) vagy Szép kártyával, amelyről előlegszámlát állítunk ki.
 • Fennmaradó 50% érkezésig átutalással vagy elutazáskor a recepción készpénzben, bankkártyával (Visa, Mastercard, Maestro) vagy Szép kártyával (Hotel Halászkert, Badacsonytomaj) vagy 100% előre utalással.
 • KÖZLEMÉNY: FOGLALÁSI NÉV, ÉRKEZŐ/FOGLALÓ SZEMÉLY LAKCÍME (Utalás után a bizonylatot, kérjük e-mailben megküldeni részünkre!)
 • A megrendelt, de igénybe nem vett szolgáltatás ellenértékét (pl. reggeli / vacsora) nem áll módunkban visszatéríteni!
 • A lemondást / módosítást minden esetben írásban kell közölni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
 • Lemondás esetén az érkezéstől számított:
 • Érkezés előtt 16. napig díjmentes.
 • 15 - 4. napon a foglalási érték 50%-a,
 • 3 – 0. napon, nem megjelenés vagy későbbi érkezés és korábbi távozás esetén a foglalási érték 100%-a kerül kötbérként felszámításra!
 • Szép kártyával fizetett előleget a foglalás lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni, helyette a lemondási feltételeknek megfelelően utalványt állítunk ki.

 

 

Válasszon csomagjaink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon szállást most!

Hotel Halászkert | Telefon: +36/87/430-647, +36/87/531-008, +36/87/531-009

Foglalhat a Booking.com rendszerén keresztül is!

Kedves Vendégeink!

 1. szeptember 1-től minden szálláshelynek, így szállodánknak is újabb adatszolgáltatási kötelezettségnek kell eleget tennie a kormány turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása értelmében. (Vendég Információs Zárt Adatbázis = VIZA).

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a szállodai bejelentkezéshez kortól függetlenül MINDENKINEK, tehát a gyermekeknek, kisbabáknak is FÉNYKÉPES IGAZOLVÁNY szükséges. Kérjük, hogy utazás előtt mindenképpen ellenőrizzék le ezen igazolványok meglétét! Amennyiben a Vendég okmányok nélkül érkezik szállodánkba, a hatályos jogszabályok miatt nem áll módunkban fogadni!

Részletes információ: https://vizainfo.hu/vendegek

Megértésüket előre is nagyon köszönjük!