-          A szobafoglalás írásban, a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldve mondható le. A hotel által visszaigazolva érvényes a lemondás!

-          A szobafoglalás egyéni vendégeink részére kötbérmentesen lemondható 30 nappal  az érkezés napja előtt, 30 naptól 6 napig történő lemondás esetén 30%, míg érkezés előtt 6 napon belüli lemondás esetén 100% kötbér kerül felszámításra!

-          Az érkezési dátumot megelőző 30 napon belüli lemondás esetén a foglaló (előleg) összegét nem áll módunkban visszautalni!

-          Szép kártyával fizetett előleget a foglalás lemondása esetén nem áll módunkban visszatéríteni, helyette a lemondási feltételeknek megfelelően értékutalványt állítunk ki!

Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy szállodánk és éttermünk a 485/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet értelmében 2020. november 11.-től 2021. február 1.-ig nem fogad szabadidős céllal utazó vendéget.

Az üzleti, gazdasági vagy oktatási céllal érkező vendégeket apartmanházunkban tudjuk elhelyezni. Ilyen céllal érkezőktől minden esetben igazolást kérünk. A pontos részletek miatt, kérjük, egyeztessenek recepciós kolléganőinkkel!

Az ajándékutalványok, kuponok felhasználhatóságának határidejét meghosszabbítjuk 2021. május 31.-ig, az eredeti felhasználási feltételek mellett.

A befizetett előlegek az újranyitást követően felhasználhatóvá válnak, ennek feltételeiről, illetve új időpontfoglalással kapcsolatban kérjük, e-mailben (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) keressék értékesítő kollégáinkat.

A megnövekedett érdeklődésre való tekintettel kérjük Önöket, hogy kéréseikkel, kérdéseikkel mindenképpen írásban a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen keressék meg szállodánkat - minden levélre válaszolunk, amilyen gyorsan csak tudunk!

Megértésüket és türelmüket köszönjük, és jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek abban bízva, hogy a jövőben is megtisztelnek minket bizalmukkal és hamarosan ismét vendégeink között köszönthetjük Önöket!

Halászkert Hotel & Étterem vezetősége és munkatársai