Étterem

Reggeli szállóvendégeinknek

8:00-10:00 óráig! 

 

Kedves Vendégeink, Partnereink!

Eljött az a szomorú pillanat, hogy 9 év után 2023. október 29.-én bezárjuk éttermünket.

Ezúttal végleg búcsúzunk.


Sok minden változott a pandémia óta mind a gazdasági környezetben, mind pedig cégünk életében is, ennek következményeként több, mint 9 éves működés után kénytelenek voltunk ezt a nehéz döntést meghozni.

Szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy rendszeres vendégeink, megrendelőink voltak, és a nehéz időszakokban is kitartottak mellettünk! Köszönjük a bizalmat és a sok feledhetetlen pillanatot, melyet együtt töltöttünk! Köszönjük a támogatást! Köszönet a Halászkert Étterem Csapatának, valaha volt minden egyes tagjának! Köszönet a partnereknek, beszállítóknak!

A Halászkert Hotel a jövőben is változatlanul üzemelni fog reggeli ellátással, ahol örömmel látjuk Önöket vendégül.

Szívből kívánunk minden jót mindenkinek!

A Halászkert Étterem Vezetése

 
 
 
 

Kedves Vendégeink!

  1. szeptember 1-től minden szálláshelynek, így szállodánknak is újabb adatszolgáltatási kötelezettségnek kell eleget tennie a kormány turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása értelmében. (Vendég Információs Zárt Adatbázis = VIZA).

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a szállodai bejelentkezéshez kortól függetlenül MINDENKINEK, tehát a gyermekeknek, kisbabáknak is FÉNYKÉPES IGAZOLVÁNY szükséges. Kérjük, hogy utazás előtt mindenképpen ellenőrizzék le ezen igazolványok meglétét! Amennyiben a Vendég okmányok nélkül érkezik szállodánkba, a hatályos jogszabályok miatt nem áll módunkban fogadni!

Részletes információ: https://vizainfo.hu/vendegek

Megértésüket előre is nagyon köszönjük!