-          A szobafoglalás írásban, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldve mondható le. A hotel által visszaigazolva érvényes a lemondás!

-          A szobafoglalás egyéni vendégeink részére kötbérmentesen lemondható 30 nappal  az érkezés napja előtt, 30 naptól 6 napig történő lemondás esetén 30%, míg érkezés előtt 6 napon belüli lemondás esetén 100% kötbér kerül felszámításra!

-          Az érkezési dátumot megelőző 30 napon belüli lemondás esetén a foglaló (előleg) összegét nem áll módunkban visszautalni!

-          Szép kártyával fizetett előleget a foglalás lemondása esetén nem áll módunkban visszatéríteni, helyette a lemondási feltételeknek megfelelően értékutalványt állítunk ki!

Kedves Vendégeink!

  1. szeptember 1-től minden szálláshelynek, így szállodánknak is újabb adatszolgáltatási kötelezettségnek kell eleget tennie a kormány turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása értelmében. (Vendég Információs Zárt Adatbázis = VIZA).

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a szállodai bejelentkezéshez kortól függetlenül MINDENKINEK, tehát a gyermekeknek, kisbabáknak is FÉNYKÉPES IGAZOLVÁNY szükséges. Kérjük, hogy utazás előtt mindenképpen ellenőrizzék le ezen igazolványok meglétét! Amennyiben a Vendég okmányok nélkül érkezik szállodánkba, a hatályos jogszabályok miatt nem áll módunkban fogadni!

Részletes információ: https://vizainfo.hu/vendegek

Megértésüket előre is nagyon köszönjük!