Program ajánló

 

Október 13. szombat: Geológiai túra Tördemicen
Gyülekező: 10.00 óra; Badacsonytördemic, Faluház
Útvonal:  Badacsonytördemic Faluház – bányák – Kőkapu – tető – Ranolder-kereszt – Bujdosók lépcsője
Időtartam: 4 óra; Táv: 8 km

 

Október 20-án, szombaton Hello Ősz rendezvény lesz a Folly Arborétum és Borászatban, Badacsonyörsön.
Bővebb infó: Hello Ősz

 

Október 20-22. között kerül idén megrendezésre a Szigligeti Süllőfesztivál.
A programot itt találjátok: Süllőfesztivál
Facebook: Süllőfesztivál

 

Október 23-án ünnepi megemlékezés lesz Badacsonytomajon.
A programot tartalmazó meghívót csatoltan küldöm.

 

Október 27-én, szombaton 9.00 – 11.00 óráig iskolai előkészítő lesz a Szigligeti Általános Iskolában.
Mellékeltem a plakátot.

Kedves Vendégeink!

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, újra megnyitjuk a Halászkert kapuit.

2020 május 22.-től a Halászkert Étterem napsütötte terasza várja kedves Vendégeit. Június közepéig péntektől vasárnapig leszünk nyitva.

Május 22. - 24.-i hétvégén, illetve pünkösdtől folyamatosan nyitva a Halászkert Hotel is.

(Védőmaszk viselése az étteremben, recepción és a közösségi terekben kötelező, kérjük, hozzanak magukkal! Igény esetén, korlátozott számban, térítés ellenében mi is tudunk biztosítani.)

Addig már tényleg csak egy párat kell aludni, és újra jöhetnek hozzánk Badacsonyba! Most még üres az étterem és a hotel, de mi már gőzerővel azon dolgozunk, hogy rövidesen - természetesen minden óvintézkedést betartva - újra megnyithassuk a szállodát, és újra azt tegyük, amit a legjobban szeretünk: vendégül láthassuk Önöket!

 

Az ajándékutalványok, kuponok felhasználhatóságának határidejét meghosszabbítjuk 2020. december 20-ig, az eredetei felhasználási feltételek mellett.

A befizetett előlegek az újranyitást követően felhasználhatóvá válnak, ennek feltételeiről, illetve új időpontfoglalással kapcsolatban kérjük, e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) keressék értékesítő kollégáinkat.

A megnövekedett érdeklődésre való tekintettel kérjük Önöket, hogy kéréseikkel, kérdéseikkel mindenképpen írásban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keressék meg szállodánkat - minden levélre válaszolunk, amilyen gyorsan csak tudunk!

Megértésüket és türelmüket köszönjük, és jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek, abban bízva, hogy a jövőben is megtisztelnek minket bizalmukkal, és hamarosan ismét vendégeink között köszönthetjük Önöket!

Halászkert Hotel & Étterem Vezetősége és munkatársa