Program ajánló

Szigligeti Süllőfesztivál - Október 21-23.

2017-10-21 - 2017-10-23

www.sullofesztival.hu - Szigliget, Strand

Októberben a Balaton őszi hangulatát mindenki megcsodálhatja a Szigligeti Süllőfesztiválon. A hagyományőrző rendezvény helyszíne természetesen a Balaton part, ahol halételekkel, helyi ételkülönlegességekkel várják az érdeklődőket.

Helyszín: Szigligeti strand

Október végén a Balaton őszi hangulatát, szépségét mindenki megcsodálhatja a Szigligeti Süllőfesztiválon. A hagyományőrző rendezvény helyszíne természetesen a Balaton part, ahol (nem csak) halételekkel, helyi ételkülönlegességekkel várják az érdeklődőket. Bemutatkoznak a helyi borászok, lesz kézműves vásár és a színes programok között a gyermekek sem fognak unatkozni.

- Dotto vonat járat a falun át
- Gyerekeknek: Fanyűvő Játékpark
- Szombaton és vasárnap 12.00 órakor indul a Kamonkő túra Demeter Éva vezetésével.

PROGRAM:
Október 21. szombat
12.00 Palmetta zenekar interaktív népi gyermekműsora
13.00 Megnyitó - Szigligeti Gyöngyvirágok
13.30 Palmetta zenekar
15.30 Harmonia Garden zenekar
18.00 Péterfy Bori & Love Band
19.30 Tűzijáték

Október 22. vasárnap
12.00 Happy Dixieland Band - Hévíz
13.00 Boombatucada együttes
14.00 Pedro and the Dogboomers
16.00 Mézengúzok Gyermekzenekar
18.00 F.R.B. zenekar

Október 23. hétfő
12.00 Tapolcai Ifjúsági Fúvós zenekar
13.00 Pannónia Citerazenekar
14.00 Gerenc Néptáncegyüttes
15.00 Canarro zenekar
17.00 Főnix együttes

SZERVEZŐ: Szigligeti Turisztikai Egyesület
Bővebb információ:
Nyékiné Boácz Erzsébet - egyesületi titkár 0620/265-0643
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: www.sullofesztival.hu 

Rendező: Szigligeti Turisztikai Egyesület

Kedves Vendégeink!

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, újra megnyitjuk a Halászkert kapuit.

2020 május 22.-től a Halászkert Étterem napsütötte terasza várja kedves Vendégeit. Június közepéig péntektől vasárnapig leszünk nyitva.

Május 22. - 24.-i hétvégén, illetve pünkösdtől folyamatosan nyitva a Halászkert Hotel is.

(Védőmaszk viselése az étteremben, recepción és a közösségi terekben kötelező, kérjük, hozzanak magukkal! Igény esetén, korlátozott számban, térítés ellenében mi is tudunk biztosítani.)

Addig már tényleg csak egy párat kell aludni, és újra jöhetnek hozzánk Badacsonyba! Most még üres az étterem és a hotel, de mi már gőzerővel azon dolgozunk, hogy rövidesen - természetesen minden óvintézkedést betartva - újra megnyithassuk a szállodát, és újra azt tegyük, amit a legjobban szeretünk: vendégül láthassuk Önöket!

 

Az ajándékutalványok, kuponok felhasználhatóságának határidejét meghosszabbítjuk 2020. december 20-ig, az eredetei felhasználási feltételek mellett.

A befizetett előlegek az újranyitást követően felhasználhatóvá válnak, ennek feltételeiről, illetve új időpontfoglalással kapcsolatban kérjük, e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) keressék értékesítő kollégáinkat.

A megnövekedett érdeklődésre való tekintettel kérjük Önöket, hogy kéréseikkel, kérdéseikkel mindenképpen írásban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keressék meg szállodánkat - minden levélre válaszolunk, amilyen gyorsan csak tudunk!

Megértésüket és türelmüket köszönjük, és jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek, abban bízva, hogy a jövőben is megtisztelnek minket bizalmukkal, és hamarosan ismét vendégeink között köszönthetjük Önöket!

Halászkert Hotel & Étterem Vezetősége és munkatársa