Program ajánló

ÚJ TÚRA! HISTÓRIÁS ÖSVÉNYEKEN – május 31. - Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1332028203852657/?active_tab=about

Május 31-én, pünkösd vasárnap délelőtt, rendhagyó históriás túrára invitálunk! Egy sétára a Badacsony-hegy szakrális és történeti emlékhelyei mentén.

Ez alakommal túravezetőnk: Hangodi László történész-főmuzeológus (Tapolcai Városi Múzeum)

Badacsonytomaj és a Badacsony-hegy bővelkedik szakrális és történeti emlékhelyekben. A túra során ezeket a helyszíneket járjuk be Hangodi László vezetésével, aki a téma elismert kutatója.

Indulás: 09:30 óra, Badacsonytomaj, Bazalttemplom (Hősök tere)
Útvonal: Bazalttemplom – Hősök kertje – Alsó temető – Szent István király kápolna – Felsőkolónia – II. János Pál pápa emlékhely – Klastrom-kút

időtartam: 2 óra
szintemelkedés: 100 m
táv: 3 km

Jelentkezés:
Facebook oldalunkon üzenetben: Badacsony Régió Tourinform
Telefonon: 0687/531-013, 0630/342-6540
E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részvételi díj:
gyermekeknek: 6 éves korig: ingyenes
6-14 éves korig: 500,- Ft/fő
felnőtteknek: 1.000,- Ft/fő

A részvételi díj a helyszínen, készpénzben fizetendő a túravezetőnél.

Kedves Vendégeink!

  1. szeptember 1-től minden szálláshelynek, így szállodánknak is újabb adatszolgáltatási kötelezettségnek kell eleget tennie a kormány turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása értelmében. (Vendég Információs Zárt Adatbázis = VIZA).

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a szállodai bejelentkezéshez kortól függetlenül MINDENKINEK, tehát a gyermekeknek, kisbabáknak is FÉNYKÉPES IGAZOLVÁNY szükséges. Kérjük, hogy utazás előtt mindenképpen ellenőrizzék le ezen igazolványok meglétét! Amennyiben a Vendég okmányok nélkül érkezik szállodánkba, a hatályos jogszabályok miatt nem áll módunkban fogadni!

Részletes információ: https://vizainfo.hu/vendegek

Megértésüket előre is nagyon köszönjük!